Video Friends Forum Video Friends Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

no sound in Pinnacle studio 20 ultimate

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [CREATING VIDEO] >> EDITING >> no sound in Pinnacle studio 20 ultimate Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
no sound in Pinnacle studio 20 ultimate - 12/4/2017 2:02:47 AM   
ConsultDon


Posts: 113
Joined: 3/1/2006
From: California, USA
Status: offline

Equipment:
Dell Studio xps 8900, 64 bit, Intel core i7-6700, 32GB Ram, 1TB Sata hdd, nvidia GeForce GTS240 1024MB, THX sound, 6x BDR, 16x DVD +/-RW, Ext HDD 120, 160, 300 Gig, 1T, Dazzle DVC 100, Studio 20.06 Ultimate
Hello Friends,

I went to edit a video I had previously produced and when I played the video it produced no sound. Previously it had. Sound is present in every other program on my computer.
Sound is not produced in the library function of my Studio 20 either. I have never had this problem.

I uninstalled and reinstalled the program via the windows 7 program manager, but to no avail. I also checked all my settings and they were ok.

Can someone in this forum help me resolve this problem?

ThanksDon


_____________________________

No one knows everything, but between us we will get close.
Post #: 1
Page:   [1]
All Forums >> [CREATING VIDEO] >> EDITING >> no sound in Pinnacle studio 20 ultimate Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 Unicode

0.016